Andropenis Gold

Η Andropenis® είναι μία ιατρική συσκευή που εφαρμόζεται εξωτερικά στο πέος. Σε συνδυασμό με τους ιστούς του πέους δημιουργεί μία ελαφριάς μορφής έλξη στο πέος μέσω μίας σταδιακής και προσαρμοζόμενης δύναμης σύμφωνα με τις ανάγκες του ασθενούς.

Ενδείκνυται για αισθητικές και ιατρικές εφαρμογές.

Σημείωση: Πριν από την πρώτη χρήση του, θα πρέπει να επισκεφθείτε τον Γιατρό σας και να ακολουθήσετε τις υποδείξεις του.

Το 
Andropenis® αποτελείται από μία πλαστική βάση δακτύλιο, δύο μεταλλικές ράβδους με εσωτερικά ελατήρια και ένα πλαστικό στήριγμα στο άνω μέρος με μια ταινία σιλικόνης. Τα πλαστικά μέρη αποτελούνται από POM (ένα συνθετικό υλικό το οποίο δεν επηρεάζεται από εύφλεκτα υγρά όπως το αλκοόλ). Η ταινία είναι από σιλικόνη ιατρικής ποιότητας. Τα ελατήρια είναι από ατσάλι και οι ράβδοι από αλουμίνιο χειρουργικών χρήσεων.

Οι μεταλλικές ράβδοι του Andropenis® Gold είναι κατασκευασμένες από ορείχαλκο με επικάλυψη μίας στρώσης χρυσού 24 καρατίων.

Σημείωση: Όλα τα υλικά και τα εξαρτήματα της εν λόγω συσκευής έχουν κατασκευαστεί βάσει των προτύπων διαχείρισης ποιότητας (ISO:13485:2003 και ISO 9001:2008), συμμορφώνονται ως προς τις απαιτήσεις της βιο-συμμόρφωσης και είναι μη κυτταροτοξικά (αντίστοιχο ISO 1
0993), η χρήση της συσκευής δεν ενέχει κάποιον κίνδυνο για την υγεία. 

  1. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
  • Αισθητική αντιμετώπιση για επιμήκυνση και διόγκωση του πέους.
  • Προοδευτική και υπό προϋποθέσεις αύξηση του μεγέθους (τόσο σε περίμετρο όσο και σε μήκος), που επιτυγχάνεται με την σταθερή έλξη και την αύξηση του κυτταρικού πολλαπλασιασμού. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η ανατομική και άρα η λειτουργική βελτίωση του στυτικού μηχανισμού και άρα η ακαμψία κατά την στύση.
  • Κύρτωση του πέους, μετατραυματικής αιτιολογίας κλπ

Αντενδείξεις: Ασθενείς με αρρύθμιστο διαβήτη, έρπη στα γεννητικά όργανα, σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες, ουρηθρίτιδα, δερματίτιδα, καρκίνο των όρχεων, οξεία βακτηριακή λοίμωξη του προστάτη αδένα , βουβωνοκήλη , καρκίνο του λεμφικού συστήματος, λέμφωμα, παραπληγικοί, τετραπληγικοί. Τα αποτελέσματα θα είναι λιγότερο εμφανή ή και ανύπαρκτα αν συνυπάρχουν σοβαρές διαταραχές στα επίπεδα τεστοστερόνης. Δεν συνιστάται σε άτομα νεότερα των 18 χρόνων.

Για τις ως άνω περιπτώσεις συμβουλευτείτε τον Γιατρό σας.

Παρενέργειες: Η Andropenis® έχει σχεδιαστεί ειδικά για ιατρική χρήση, ενώ δεν προκαλεί τυχόν παρενέργειες, αρκεί να χρησιμο­ποιείται σωστά σύμφωνα με τις υποδείξεις που περιγράφονται στο εγχειρίδιο οδηγιών.

  1.   ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ Andropenis® (ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ)

    Η κοινή θεραπεία, εκτός από την περίπτωση διαφορετικής ιατρικής συνταγής συνίσταται σε 2 περιόδους:
  • Περίοδος προσαρμογής η οποία διαρκεί 15 ημέρες. Η περίοδος αυτή συνίσταται στην εξοικείωση τόσο την δική σας , όσο και τον ιστών του πέους, με την παρατεταμένη έλξη που προκαλεί η συσκευή και είναι εντελώς εξατομικευμένη. Ακολουθείστε τις οδηγίες χρήσης και τις οδηγίες του γιατρού σας.
  • Περίοδος εξέλιξης η οποία αποτελείται από 3 φάσεις : Αρχική εξελικτική φάση (1ος και 2ος μήνας, μέση φάση (3ος και 4ος μήνας) και τελική εξελικτική φάση η οποία ξεκινάει τον 5ο μήνα.

Οποιαδήποτε απόκλιση από το πρόγραμμα θεραπείας μπορεί να αλλάξει τα εφικτά αποτελέσματα (συμβουλευτείτε τον γιατρό σας).

Scroll to Top